top of page
 • Sonja

Senior Consultant - Bunnik

Bijgewerkt op: 28 okt. 2021

INGEVULD !!!

In de wijde wereld van PR, marketing en communicatie staat dit bureau sinds 1994 sterk. Als onderdeel van de groep zetten zij zich met plezier in om hun klanten het nummer 1-merk in hun branche te maken. Dit doen ze samen met hun zusterbedrijven. Zij zijn er voor de mediarelaties, campagnes, contentmarketing, bedrijfscommunicatie, reputatiewerkzaamheden en alles daar omheen. Met z’n allen vormen ze een team van zo’n 60 fanatieke PR-consultants, content creators en marketingexperts, verspreid over Nederland en België.


Noem het mediarelaties, contentmarketing of stakeholder communicatie. Heb het over corporate communicatie, social-mediacampagnes of digital marketing. Welk label je het ook geeft: zij noemen het gewoon PR. De manier waarop ze hun vak uitoefenen verandert voortdurend – of het nu is voor Consumer & Brands, Business & Technology of Corporate & Crisis.

Hun doel blijft altijd hetzelfde: jouw verhaal verteld krijgen. En toevallig zijn ze nu precies daar heel goed in – communicatie zit tot diep in de genen. Ze vinden PR dan ook het allerleukste en interessantste vak ter wereld. Of het nu in Nederland, België of Luxemburg is; bij dit bureau – hét PR-bureau voor de Benelux – krijg je altijd één team speciaal samengesteld naar jouw wensen.


Wie zoeken wij?

PR is mensenwerk. Het zijn namelijk altijd mensen die je adviseren, en die creëren én uitvoeren. Wat iemand bij dit bureau kenmerkt? Een vakinhoudelijke passie en een ongebreideld enthousiasme. Bovenal vind je hier gewoon leuke mensen.


De Senior Consultant die wij zoeken beheert zelfstandig klantenteams en klanten, ook grote strategische accounts. Je fungeert als eindverantwoordelijke voor het team en brengt teamleden, klanten en nieuwe opdrachten naar een nog hoger niveau. Een Senior Consultant heeft doorgaans een loopbaan van minstens 7 jaar in de communicatiesector achter de rug.


De functie omvat formele verantwoordelijkheid voor een specifieke klantenportefeuille van ongeveer € 50K en voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Je rapporteert aan de Managing Director over de activiteiten, resultaten en winstgevendheid.


Wat ga je doen?

We hebben een uitgebreide lijst van taken en verantwoordelijkheden. De belangrijkste zijn:

 • Voor de klanten ben je de strategisch inhoudelijk sterke consultant die ook precies weet hoe je de executie moet inrichten. Een èchte sparringpartner.

 • Je geeft als Senior Consultant de accountteams begeleiding en ideeën om klantenopdrachten te implementeren en te ontwikkelen. Je werkt met de andere teamleden om hen uit te dagen en hun vaardigheden te verbeteren. Jij bent de senior collega waar de teamleden met inhoudelijke vragen makkelijk naar binnen lopen.

 • Als Senior Consultant ben je de spil voor de dagelijkse klantenopdrachten. Voor kleinere bedrijven ben je de Client Relationship Leader (CRL). Voor strategische accounts bekleed je een senior klantgerichte functie om ervoor te zorgen dat de deliverables op tijd en binnen het budget worden geleverd.

 • Een Senior Consultant werkt nauw samen met de Director voor de ontwikkeling van nieuwe opdrachten. Samen overzien jullie het volledig nieuwe project, van briefing tot pitching.

 • Je hebt inzicht in de basics van alle communicatie- en marketingdisciplines. Je hebt een grondig inzicht in de verschillen tussen diverse accounts en de vaardigheden die ervoor nodig zijn. Daarnaast heb je een specifieke specialisatie opgebouwd.

Wat vragen we aan jou?

 • Ervaring, je hebt eerder in de marketing en/of communicatie bureauwereld gewerkt.

 • Energie! Je bent ondernemend en brengt klanten en teamleden naar een hoger niveau.

 • Diepgaande kennis van al hun communicatiemogelijkheden inclusief digitale- corporate- en crisiscommunicatie. Je weet hoe je ze kunt toepassen in de klantenprojecten.

 • Een goed netwerk in media- en influencerrelaties is prettig.

 • Goede redactionele vaardigheden

 • Kwaliteitsnormen: je werk is steeds kwalitatief hoogstaand. Je hebt oog voor detail.

 • Goede presentatievaardigheden. Je hanteert een zelfverzekerde en overtuigende stijl die geloofwaardigheid uitstraalt.

 • Je weet relevante informatie te verkrijgen en gebruikt tools, internet, monitoring- en researchmogelijkheden.

Wat hebben zij te bieden?

Naast natuurlijk een marktconform salaris, krijg je standaard 28 vakantiedagen, zodat je genoeg tijd hebt om naast je werk te ontspannen. Hun kennis delen ze graag met hun klanten, maar ook met elkaar: tijdens de Academy-sessies leer je vanuit alle hoeken meer over PR, marketing en communicatie.

Op dit moment werken ze gedeeltelijk thuis en op kantoor. Ze kijken ernaar uit om weer meer tijd samen door te brengen zodra het kan en weer samen buiten werktijd leuke dingen te ondernemen. Thuis of op kantoor: werken bij dit bureau betekent dat je onderdeel wordt van een gezellige en hardwerkende groep collega’s die je voor altijd bijblijven.


Locatie

Bunnik


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499

Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

272 weergaven

Comentarios


bottom of page