top of page

Maak van jezelf de prioriteit.
(Lees dat nog maar eens)

Carrière maken gaat lang niet altijd soepel, laat staan vanzelf! Soms verlies je je motivatie, heb je het gevoel dat je stilstaat of niet al je kwaliteiten gebruikt. Of zit je vast in je eigen mentale riedeltje. Je vraagt je af: is dit het nou? Wat zou ik nog meer kunnen? Wat zijn mijn opties? Hoe zet ik de volgende stap? Zou ik dezelfde keuzes weer maken, als ik morgen opnieuw moest beginnen?

Dat zijn voorbeelden van vraagstukken waar wij je goed bij kunnen helpen. Stiekem begint het coachen bij ons al een beetje bij het intakegesprek. We gaan dieper in op jouw keuzes en stellen soms pittige vragen. Ons doel is om écht je drijfveren en ontwikkelpunten op tafel te krijgen.

 

Met behulp van onze coaching krijg je inzicht in jezelf. Onbewuste gedachten en patronen worden bewust gemaakt. Je leert nieuwe kanten van jezelf kennen en krijgt een breder perspectief. Obstakels worden weggenomen en er komt een focus op alle mogelijkheden. We komen er samen achter wat jou motiveert.

 

Vervolgens helpen we je ook praktisch op weg. Omdat we de markt kennen, en graag ons netwerk met je delen als daar behoefte aan is.

Bel gerust voor meer informatie of een intakegesprek.

06 - 43 02 04 10
06 - 55 36 54 99

Ik ken Sonja al jaren als professionele recruiter waar ik prettig mee kon werken. Toen ik zelf aan het oriënteren was op vervolgstappen en keuzestress had van de (on)mogelijkheden in mijn professionele leven ben ik met haar een kort en efficiënt coaching traject in gegaan. De werkwijze van Sonja is ook als coach heel prettig, gewapend met een dosis mensenkenns is ze doelgericht, open en soms confronterend. In lijn met de fijne manier van communiceren creëert ze een situatie van veiligheid die is gericht op jouw persoonlijke talent en ontwikkeling.

Esther, Operations Director

bottom of page