top of page
  • Sonja

Project Manager - Den Haag


Dit bureau is hét online marketing bureau speciaal gericht op de horeca. Zij helpen dagelijks (inter-)nationale hotels en restaurants zoals Anne & Max, Proeflokaal Bregje, Pizza Beppe, Carlton en Parco Ibiza bij het waarmaken van hun dromen op het gebied van zichtbaarheid, bereik en winst. Door hun jarenlange ervaring voor deze sector hebben ze interessante data en de juiste ervaring om deze ondernemers te helpen bij het maximaliseren van hun bezettingsgraad. Ze zijn een snelgroeiende organisatie waarbij het team Project Management verantwoordelijk is voor het runnen van alle projecten die zij samen met hun klanten hebben lopen. 


Wie zoeken wij?

Krijg jij een kick van projecten die van begin tot eind smooth verlopen met een verbluffend eindresultaat? Ben je eraan toe om veel eigen verantwoordelijkheid te krijgen binnen de projecten die je runt en heb je zin om voor vette horecabedrijven aan de slag te gaan? Lees dan zeker even verder!


Wat ga je doen?

Als Project Manager help je hun klanten bij het bereiken van het maximale resultaat door de projectactiviteiten goed te organiseren. Nadat team Account de strategie heeft afgestemd zorg jij dat deze strategie wordt uitgevoerd: je plant, voert uit, monitort en stuurt bij waar nodig. Je werkt hiervoor nauw samen met de klant en onze interne experts. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden vorm te geven, maar ze verwachten dat jij ervoor zorgt dat projecten op tijd, binnen budget en van kwalitatief uitstekende kwaliteit worden opgeleverd.  Je hebt doorzettingsvermogen en weet wat Agile werken inhoudt. Daarbij maak je de projectvoortgang en resultaten inzichtelijk voor de klanten. 


Wat vragen we aan jou?

De nieuwe Project Manager heeft projectmanagement skills, is doortastend en weet hoe je dingen voor elkaar krijgt. Je bent innovatief en komt met creatieve oplossingen wanneer dat nodig is. Je hebt veel kennis over de wereld van online marketing, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet én hebt aantoonbare affiniteit met de horeca branche. 

Je hebt minimaal drie jaar ervaring binnen projectmanagement aan bureauzijde. Je beheerst de Nederlandse taal, bent communicatief sterk en kan goed uit de voeten in het Engels. Met je enthousiaste energie krijg je mensen mee binnen je projecten om zo de best mogelijke resultaten te behalen. We zoeken iemand die fulltime aan de slag kan.


Wat hebben zij te bieden?

Je krijgt bij hen de kans om te werken met de top 10 procent binnen de horeca. Ze zorgen voor de benodigde apparatuur en een fijne werkplek op hun kantoor in Den Haag. Ook is het mogelijk om regelmatig vanuit huis te werken. 

Omdat ze geloven in wederzijds vertrouwen krijg je direct een vast contract, mét pensioenopbouw. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de €2.800 en €3.800 per maand, afhankelijk van je ervaring. 

Ook vinden ze dat je je moet ontwikkelen om on top of your game te blijven, vandaar dat ze jaarlijks opleidingsgeld beschikbaar stellen. Om te ontspannen heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness, stoelmassage, maandelijkse borrel en een halfjaarlijks bedrijfsuitje. Om de wereld te ontdekken of om je huis te verbouwen heb je 24 vaste, 4 optionele vakantiedagen beschikbaar. Mocht je de droom hebben om te werken vanuit het buitenland, dan kan dit voor vijf weken per jaar.


Locatie

Den Haag


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

128 weergaven

Kommentarer


bottom of page