top of page
  • Sonja

sr. Project Manager - Amsterdam

Bijgewerkt op: 1 sep. 2023


Wat dit bedrijf uniek maakt : zij creëren unieke ervaringen! Met hun samengestelde arrangementen bieden ze hun gasten complete en luxe hotelervaringen die nergens anders te vinden zijn. Doordat zij zich focussen op de overcapaciteit van luxe 4- en 5-sterrenhotels, kunnen zij deze ervaringen tegen enorme kortingen van 35% oplopend tot soms wel 80% aanbieden! Hun online platform voor slimme, reislustige levensgenieters groeit hard en daarom zoeken zij nieuwe collega’s om het gezellige team te versterken. Dit bedrijf kent een dynamische werkomgeving, met een compact team waar ze korte open communicatie lijnen hebben.

Wie zoeken wij? Hou jij van weekendjes weg en kun jij ook zo genieten van mooie hotels? Ben jij dan diegene die zo’n weekendje weg regelt en op zoek gaat naar het perfecte verblijf? Houd je ervan om zaken te regelen en lijkt het je leuk om te helpen andere levensgenieters geweldige hotelervaringen te bieden. Lees dan verder, want dit is de vacature voor jou!


Wat ga je doen?

De sr. Project Manager is binnen het marketingteam verantwoordelijk voor het initiëren en ondersteunen van (marketing) projecten, het aangaan van samenwerkingen met andere partijen, het coördineren van online- & offline (actie)marketingcampagnes, budgettering, planning en management van stakeholders. Jouw doel is het vergroten van de zichtbaarheid en omzet middels inzet van diverse kanalen. Er is veel te doen dus zelfstandig prioriteren, organiseren en projecten opstarten en begeleiden zijn belangrijke verantwoordelijkheden. Daarnaast sta je je collega’s bij in creëren van overzicht en informatie, zodat zij verder kunnen.


Wat neem jij samengevat mee?

We zoeken een medewerker met een positieve, creatieve en commerciële mindset. Iemand die overal kansen ziet, deze proactief oppakt en orde in de chaos creëert. Je houdt ervan om met je collega’s samen te werken om tot een topresultaat te komen.

  • 5+ jaar relevante ervaring in vergelijkbare rol, bv. aan bureauzijde of bij andere online B2C platformen;

  • De sr. PM staat stevig in zijn/haar schoenen, is ondernemend, werkt zelfstandig en heeft lef en overtuigingskracht om ideeën en initiatieven kenbaar te maken, op te starten, uit te werken en tot een succes te maken, in samenwerking met het marketingteam.

  • Hands-on, proactief, gestructureerd, nauwkeurig, scherp en communicatief sterk.

  • Ervaring met het managen van (marketing)projecten, coördineren van de werkzaamheden en het bewaken van budgetten, deadlines en kwaliteitsniveau.

  • Groot organisatietalent, analytisch sterk, goed in het prioriteren van werkzaamheden en hier strak overzicht over houden.

  • Ervaring met het managen en coördineren van (awareness/email) marketingcampagnes, het inzetten van social media en het organiseren van offline marketing acties/evenementen.

  • Moet goed en zelfstandig kunnen schakelen met meerdere belanghebbende partijen (stakeholder management), duidelijke planningen op kunnen stellen en succesvolle samenwerkingen kunnen begeleiden.

  • Vloeiend Nederlands en Engels, in woord en geschrift. Duits is ook gewenst.

  • Bij voorkeur een afgeronde commerciële HBO+ opleiding, in de richting van Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbaar.

Wat hebben zij te bieden?

Word jij hun nieuwe sr. Project Manager? Dan bieden ze jou een functie voor 32 tot 40 uur aan. Je ontvangt een goed salaris, daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, een goede reiskostenvergoeding en kennen ze een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij hen ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Werklocatie: Hybride werken in Amsterdam.


Locatie

Amsterdam-Noord


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499

Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

488 weergaven

Comments


bottom of page