top of page
 • Sonja

Project Manager - Amsterdam


Dit bedrijf is de #1 in luxe hotelbelevingen van 4- en 5 sterren hotels in Nederland, België en Duitsland.

Zij creëren unieke ervaringen! Met hun samengestelde arrangementen bieden ze hun gasten complete en luxe hotelervaringen die nergens anders te vinden zijn.

Doordat zij zich focussen op de overcapaciteit van luxe 4- en 5-sterrenhotels, kunnen zij deze ervaringen tegen enorme kortingen van 35% oplopend tot soms wel 80% aanbieden! Hun online platform voor slimme, reislustige levensgenieters groeit hard en daarom zoeken zij nieuwe collega’s om hen te helpen.

Wie zoeken wij? Hou jij van weekendjes weg en kun jij ook zo genieten van mooie hotels? Lijkt het jou leuk om andere levensgenieters geweldige hotelervaringen te bieden, middels unieke pakketten die jij hebt helpen samenstellen? Lees verder als je wilt meegroeien met deze organisatie.


Wat ga je doen?

De Project Manager (PM) is binnen het Marketingteam (mede)verantwoordelijk voor het initiëren en ondersteunen van (marketing) projecten, het aangaan van samenwerkingen met andere partijen, het coördineren van online- & offline (actie)marketingcampagnes, budgettering, planning en management van stakeholders. Met als constant doel het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van deze organisatie. Dit doe je samen met de senior project manager en het team. Het zo veel mogelijk zelfstandig prioriteren, organiseren en met een visie deze projecten opstarten en begeleiden zijn belangrijke verantwoordelijkheden binnen de functie.


Wat neem jij samengevat mee?

Wij zoeken een medewerker met een positieve, creatieve en commerciële mindset. Iemand die overal kansen ziet en deze proactief oppakt. Je houdt ervan om met je collega’s samen te werken om tot een topresultaat te komen.

 • Circa 3 jaar relevante ervaring in vergelijkbare rol, bv. aan bureauzijde of bij andere online B2C platformen;

 • Je hebt genoeg basis om zelfstandig te werken, denk aan met name website georiënteerde projecten. Maar eigenlijk ook in de volle breedte want je zal bijvoorbeeld een print communicatie moeten kunnen opzetten;

 • De PM staat stevig in zijn/haar schoenen, is ondernemend, werkt zelfstandig en heeft lef en overtuigingskracht om ideeën en initiatieven kenbaar te maken, op te starten, uit te werken en tot een succes te maken, in samenwerking met het marketingteam.

 • Hands-on, proactief, gestructureerd, nauwkeurig, scherp en communicatief sterk.

 • Ervaring met het managen van (marketing)projecten, coördineren van de werkzaamheden en het bewaken van budgetten, deadlines en kwaliteitsniveau.

 • Groot organisatietalent, analytisch sterk, goed in het prioriteren van werkzaamheden en hier strak overzicht over houden.

 • Ervaring met het managen en coördineren van (awareness/email) marketingcampagnes, het inzetten van social media en het organiseren van offline marketing acties/evenementen.

 • Moet goed en zelfstandig kunnen schakelen met meerdere belanghebbende partijen (stakeholder management), duidelijke planningen op kunnen stellen en succesvolle samenwerkingen kunnen begeleiden.

 • Vloeiend Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

 • Bij voorkeur een afgeronde commerciële HBO+ opleiding, in de richting van Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbaar.


Wat hebben zij te bieden?

Een functie voor 32 tot 40 uur. Je ontvangt een goed salaris, uiteraard afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, een goede reiskostenvergoeding en kennen ze een uitstekende pensioenregeling. Hybride werken in Amsterdam. Bovendien vind je bij hen ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s.


Locatie

Amsterdam-Noord


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499

Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

367 weergaven

Σχόλια


bottom of page