top of page
  • Sonja

Project/Accountmanager – Amsterdam


Dit creatieve bureau is gevestigd in de rauwe Houthavens in Amsterdam. Ze helpen klanten groeien EN ze in de spotlight zetten met creatief en verrassend werk. Dat doen ze al sinds 2008 in diverse branches. Fast movers, fashion, gaming, retail, automotive, voeding, financials, overheid, onderwijs, medicals en meer. Veel meer. Wie zoeken wij?

We zoeken voor dit leuke team een ondernemende en zelfstandige Project/Accountmanager met zeer goede communicatieve skills.  Je bent de spil in alle trajecten voor de klant en kan heel goed schakelen tussen de wensen van de klant en het creatieve team. Je bent strak op de details, maar kan ook gas geven met commercieel inzicht, je ziet kansen en denkt standaard in oplossingen. Je weet hoe je klantvragen moet vertalen naar concrete actiepunten en werkzaamheden. Je bent een kei in plannen en werkt graag gestructureerd.


Wat ga jij doen?

Je regelt het gewoon. Zij maken campagnes, video’s, social content, (digital) events, nieuwsbrieven, banners, keyvisuals, animaties, magazines, websites, displays, activaties en veel en veel meer. En jij zorgt ervoor dat alles op tijd af is, binnen budget blijft en de klant niet gewoon tevreden is, maar mega tevreden! Je voelt je verantwoordelijk voor jouw projecten. In de nacht droom je erover, overdag regel je het. En je hebt snel een goede klik met jouw klanten zodat zij denken ‘Ah fijn, jij zit op dit project, weet je wat, ik leg nog meer projecten bij je neer’.


Wat neem jij samengevat mee?

Je hebt al enkele jaren ervaring als een top projectmanager, maar je vindt het ook geweldig om met de klant mee te denken. Je schakelt direct met hen en begrijpt hoe belangrijk het is om hun merkwaarden te omarmen. Ze zien jou als de perfecte contactpersoon die elke uitdaging omarmt en met een passende oplossing komt.


Wat hebben zij te bieden?

  • Een fantastisch team, warm en gezellig

  • Een dynamische werkomgeving

  • Topklanten

  • Uitjes, borrels, en alles wat bijdraagt aan een prettige werksfeer

  • Een goed salaris en een groeitraject

  • Kansen voor doorontwikkeling en het realiseren van eigen initiatieven

  • Pensioenregeling, vakantiedagen, en reiskostenvergoeding


Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499 Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

207 weergaven

Comments


bottom of page