top of page
 • Sonja

PR- en Communicatieconsultant - Bunnik

Bijgewerkt op: 29 nov. 2022


In de wereld van PR, marketing en communicatie staat dit bureau sinds 1994 sterk. Als onderdeel van de groep (die bestaat uit 4 PR-/communicatiebureaus in Nederland en België) zetten zij zich met hart en ziel in om hun klanten het nummer 1-merk in hun branche te maken. Zij zijn er voor PR, communicatie, (digitale) marketing en eventmanagement en alles daar omheen. Met z’n allen vormen ze een team van zo’n 60 gedreven PR- en marketingcommunicatie experts.


Wie zoeken wij?

We zoeken een PR- en Communicatieconsultant in hart en nieren die de ambities heeft te groeien naar een senior in het vak. Ben je creatief en weet jij je collega’s als geen ander te inspireren? Denk je verder dan een leuke stunt of voorpagina? En wil je werken voor een van de grootste Benelux-gerichte PR-bureaus? Lees dan verder!


Wat ga je doen?

Als PR- en Communicatieconsultant kom je terecht in het team van communicatie-experts in Bunnik, waar je in sub-teams gezamenlijk verantwoordelijk bent voor een aantal klanten. Jij bent de regisseur voor hun accounts. Jij houdt in de dagelijkse hectiek de verwachtingen realistisch en zorgt voor overzicht.

Dit is voor jou dé baan als je houdt van:

 • het delen en uitvoeren van creatieve ideeën

 • analyseren, abstraheren en plannen

 • altijd en overal de controle houden over complexe en multidisciplinaire projecten met veel betrokkenen – zowel intern als extern en

 • op de hoogte bent van de laatste media en influencer trends


Wat vragen we aan jou?

On the job leer je natuurlijk het meest, maar voorkennis en ervaring binnen het vak zijn ook belangrijk.

Ben je 32-40 uur beschikbaar en heb je:

 • een hbo of universitair diploma in de richting van communicatie

 • bij voorkeur een aantal jaar gewerkt bij een PR- of communicatiebureau

 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en

 • ben jij graag de spil tussen merk, journalist/influencer en houd jij je hoofd koel bij het coördineren van meerdere projecten

 • ben je stressbestendig en hou je van een dynamische werkomgeving

 • word je gemotiveerd door het werken met deadlines en

 • heb je een rijbewijs om zelf op pad te gaan

Mooi! Dan ben je bij dit bureau aan het juiste adres!


Wat hebben zij te bieden?

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) geven ze je een thuiswerk-vergoeding en een eenmalige financiële bijdrage om thuis een fijne werkplek te maken. Je krijgt standaard 28 vakantiedagen, want naast werken is ontspanning ook belangrijk. Hun kennis delen ze graag met hun klanten, maar ook met elkaar: tijdens de Academy-sessies en de Academy Power Day (2-3x per jaar) leer je vanuit alle hoeken meer over PR, marketing en communicatie.

Ze werken gedeeltelijk thuis en op kantoor. Daar maken ze samen afspraken over. Naast werken met elkaar ondernemen ze samen ook buiten werktijd leuke dingen. Werken bij dit bureau betekent dat je onderdeel wordt van een gezellige en hardwerkende groep collega’s die je voor altijd bijblijven.


Locatie

Bunnik


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499

Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

523 weergaven

Comments


bottom of page