top of page
 • Sonja

Marketingmedewerker - Tilburg

Bijgewerkt op: 28 feb. 2022

IN VERGEVORDERD STADIUM!

Dit IT-bedrijf bevindt zich op dit moment in de startblokken van een uitgebreide groeistrategie met de daarbij horende dynamiek en een telkens veranderend landschap. Dit bedrijf bestaat uit een hecht team van bevlogen professionals. Stuk voor stuk vakmensen met een hands-on mentaliteit die samen met opdrachtgevers alleen de allerbeste IT-oplossingen creëren.

Hun kernwaarden: vakmanschap, verantwoordelijkheid en [zakelijke] vriendschap worden breed gedragen door alle medewerkers van het bedrijf. Waarden die er, in combinatie met veel werkplezier, jarenlange ervaring en deskundigheid voor zorgen dat ze bieden waar ze goed in zijn: rust brengen in IT, altijd en overal.

Hun hoogste doel? Happy Users! Ze werken voor opdrachtgevers in alle branches; het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de zorg en horeca. Ze zijn op dit moment bezig met een uitgebreide groeistrategie, waarbij het bedrijf alleen maar groter zal worden. Veel moet nog worden uitgedacht en vormgegeven. Wat het een dynamische functie maakt. Ze zoeken iemand die dit veranderende landschap als een uitdaging ziet, barst van de creativiteit en mee wil naar het volgende level.

Wie zoeken wij?

Ben jij die flexibele doener met een hands-on mentaliteit, die het team komt versterken met het nog beter op de kaart zetten van dit IT-bedrijf? Voor het hoofdkantoor in Tilburg zijn wij op zoek naar een marketing spin in het web. Iemand die graag wil leren en een allrounder is. Iemand die het prettig vindt om in een klein team te werken. In deze rol ondersteun je de marketing director in de dagelijkse uitvoering van het marketing- en communicatiebeleid.


Wat ga je doen?

Als marketingmedewerker gaan ze je talenten vooral inzetten voor de interne en externe communicatie. Je helpt hun marketeers en sales professionals en voorziet ze van de juiste communicatie tools in de breedste zin. Jij gaat ze helpen met het aanhaken op relevante vraagstukken en het laden van hun kernwaarden en doelstelling; van de website tot onlinecampagnes, verstevigen van online vindbaarheid, content creatie en het onderhouden van social media.

Hoe kan het bedrijf aanhaken op relevante vraagstukken? Hoe vinden ze de juiste ‘tone of voice’? Hoe willen ze hun bedrijf positioneren? Dit zijn vraagstukken waar zij nog mee aan het puzzelen zijn en waar jij hen creatieve input in kan/wil geven. Kortom, je werkzaamheden bestaan uit het bedenken, creëren en coördineren van de ontwikkeling van communicatiemiddelen waarbij de inzet van social media steeds belangrijker wordt.

Je komt te werken in een klein team bestaande uit een marketing director Renate en een stagiaire marketeer. Ze hebben een modern kantoorpand, verzorgde lunches en vinden het nieuwe werken al heel lang normaal.


Wat vragen we aan jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in Communicatie of marketing;

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring opgedaan;

 • Jij herkent jezelf in de competenties: zelfstandig, verantwoordelijk en breed inzetbaar;

 • Je hebt ervaring in het bedenken en schrijven van content over verschillende kanalen;

 • Je werkt planmatig, gestructureerd en levert accuraat werk;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Je wil helpen bij het verder ontwikkelen en onderhouden van online en offline communicatiemiddelen.

Wat hebben zij te bieden?

 • Je hebt een zelfstandige, uitdagende functie voor 32-40 uur per week;

 • Je hebt een rol met verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatief;

 • Je krijgt goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden onder begeleiding van hun ‘happiness coach’ ;

 • Je hebt mogelijkheid tot het volgen van seminars, trainingen en opleidingen;

 • Je komt werken in een nieuw team met erg enthousiaste marketing/communicatie dames;

 • Het kantoor heeft een goede professionele werksfeer;

 • Last but not least: je ontvangt een mooi salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Tilburg


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-430 20 410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

380 weergaven

Комментарии


bottom of page