top of page
 • Sonja

Lead Campaign - Rijswijk

NIEUW !!

Nederlandse Loterij is dé betrouwbare kansspelorganisatie van Nederland. Met 7 sterke merken. Ze zijn marktleider, expert en staan voor verantwoord, eerlijk en veilig spelen. Bijna alles wat ze verdienen dragen ze af voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Naast een kansspelorganisatie met een maatschappelijke insteek zijn ze een werkgever. Binnen hun organisatie werken ze samen met ruim 400 toptalenten.

Door samen te werken en samen te winnen, is er altijd reden om te juichen. Binnen het team Marketing helpen ze elkaar presteren en gaan ze voor gezamenlijk succes! Hun verschillen maken hun samen sterk. Beweging? Dat zit in hun DNA. Het komt niet alleen tot uiting in het enthousiasme voor sport, maar ook in de snelle manier waarop ze werken. Jij en je collega’s voelen zich dan ook thuis in een omgeving waar geen dag hetzelfde is.


Wie zoeken wij?

“Ben jij nieuwsgierig en leergierig? Dat zijn twee belangrijke kwaliteiten die je als marketeer moet bezitten om te kunnen meebewegen in het snel veranderende medialandschap en de kansspelmarkt.”


Jouw speelveld

Dankzij jouw inzet wordt het jonge en ambitieuze campagne marketingteam gecoacht en kunnen zij zich verder ontwikkelen. Daarnaast ben je ook nog verantwoordelijk voor de campagnes van één van de merken en heb jij als doel om alle merken van Nederlandse Loterij nog harder te laten groeien. Daarmee draag jij direct bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Jij scoort als Lead Campaign door het:

 • leiden van het campagne marketingteam van 13 personen.

 • bezighouden met bureaumanagement en ervoor zorgen dat merk overstijgende thema’s opgepakt en gerealiseerd worden.

 • ontwikkelen en uitrollen van de marketing- en communicatiejaarstrategie van jouw spelmerk met als doel groei in merkbekendheid, merkvoorkeur en omzet.

 • maximaliseren van kennisuitwisseling tussen de spelmerken van Nederlandse Loterij. Om dit te realiseren is het belangrijk dat er op een goede manier wordt samengewerkt tussen de verschillende merken.

 • beheren van de mediakalender van het spelmerk en actief samenwerken met reclame- en mediabureaus om het maximale effect uit de media-investeringen te halen.

En ook dit wil je vast weten: het is in deze rol belangrijk dat je resultaatgericht, data-driven en innovatief bent.


Wat ga je doen?

Het campagne marketingteam coachen en ontwikkelen. Dat is waar jouw grootste focus ligt. Kun je niet wachten om de prijswinnende campagnes van jouw team overal terug te zien? Kom in beweging en versterk Nederlandse Loterij als Lead Campaign. Ondernemend en samen.


Waarom jij deze baan wil?


Prijswinnend

Heel Nederland wint, niet alleen hun prijswinnaars. Ook de Nederlandse samenleving, sportbonden, goede doelen én hun marketingafdeling met award-winning campagnes.


Multidisciplinaire teams

De teams bestaan uit verschillende mensen die ieder hun eigen talent en specialisme meebrengen. Zo bundelen ze de krachten om te winnen.


Marketing minded

Marketing speelt een belangrijke rol binnen Nederlandse Loterij. Je kan ze dan ook wel vergelijken met een marketingorganisatie.


Wat vragen we aan jou?

De verschillende mensen die hier werken zijn graag in beweging, ontwikkelen zichzelf op persoonlijk en/of vakinhoudelijk vlak en gaan voor de winst. Dat maakt iedereen binnen Nederlandse Loterij tot een toptalent. Jouw talent is een optelsom van:

 • een bachelor of master-diploma.

 • minimaal 5 jaar ervaring binnen het marketing/campagnemanagement domein.

 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke lead rol bij een grote adverteerder.

 • bewezen succes in het managen van complexe campagnes en projecten.

 • ervaring met stakeholdermanagement en agile werken.

Verder heb je voor deze vacature het talent om jouw team te inspireren en hen verder te helpen in hun ontwikkeling.


Wat hebben zij te bieden?

Als Lead Campaign bieden zij jou:

 • een marktconform salaris.

 • fulltime functie voor 40 uur per week. Je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vast dienstverband.

 • een interessante bonusregeling.

 • voor € 3,00 geniet je van een gezonde en gevarieerde lunch in het bedrijfrestaurant.

 • en nog meer interessante arbeidsvoorwaarden.


Locatie

Het kantoor in Rijswijk is in principe de plek waar jij je werk doet, maar je werkt vooral op een plek die het beste past bij wat je doet


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499 Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

254 weergaven

Comments


bottom of page