top of page
 • Sonja

Junior Project Manager

Bijgewerkt op: 16 apr. 2021

INGEVULD!

Organisatie

Dit bureau heeft vestigingen in 42 landen en ruim 6.000 medewerkers wereldwijd. Het team in Amsterdam en op Schiphol bestaat uit 54 medewerkers met elk hun specialisme. Variërend van creatie, strategie, accountmanagement tot data-analisten, developers en content- en retailspecialisten.


Wie zoeken wij?

De junior Project Manager die wij zoeken heeft het liefst 1 jaar bureau ervaring of heeft stage gelopen bij een bureau. Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent hands-on, dienstverlenend en een teamplayer met oog voor detail. Je wil graag nog een aantal jaar een goede basis leggen om uiteindelijk door te groeien.

Je houdt van doorpakken en bent tegelijk in staat de inhoudelijk kwaliteit van het werk te bewaken. Daarnaast ben je communicatief sterk en stressbestendig. Je bent een organisatietalent met passie voor excellente executie. Je houdt (financieel) overzicht waarbij je accuraat en proactief optreedt. Je weet goed waar grenzen liggen en geeft deze helder en open weer. Qua karakter ben je type ´mouw opstropen´ en positief ingesteld. Je hebt oog voor creatie en lay-out, maar vooral voor alle details. Je voelt je klant goed aan en blijft ten alle tijden klantvriendelijk maar weet ook wanneer je (je collega´s) moet signaleren om het concept te bewaken. Je werkt in een klein team waar hard gewerkt wordt door mensen met een nuchter en opgewekt karakter. Bij dit soort mensen voel jij je dan ook helemaal thuis. Je hebt een hoog kwaliteitsbesef en werkt zeer accuraat. Je bent een systematische werker, die goed overzicht heeft over projecten. Je houdt voortdurend de vinger aan de pols en weet globaal wie waar mee bezig is.


Wat ga jij doen?

Je hebt met name een uitvoerende rol die erg belangrijk is om projecten op een kwalitatief hoogwaardig niveau, binnen planning en budget op te kunnen leveren. Je gaat voornamelijk op hun grootste klant werken en daarnaast nog wat ondersteuning op andere klanten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het projectmanagement van de content van de e-store van de klant. Je zorgt dat studio en creatie alle benodigde creatieve materialen voor de e-store maakt en schakelt hierover met de klant. Je rapporteert aan een kei van een senior accountmanager.

Wat neem jij samengevat mee?

Je bent

 • Leergierig (denkt na, stelt vragen)

 • Gedreven (je wilt graag het reclame account vak in)

 • Secuur, netjes (checkt jouw werk en bij twijfel trek je aan de bel)

 • Servicegericht (en dus met een gerust hart in contact brengt met klant)

 • Proces gedreven, maar wel nieuwsgierig naar de inhoud en meedenkt.

 • Teamplayer (je zoekt zelf team op voor updates en afstemming, niet bang om contact te leggen)

Wat hebben wij te bieden?

 • Werken bij een goed bureau waar je het vak kan leren

 • Marktconform salaris

 • Informele werksfeer, gezellig team, sociaal en helpen elkaar.

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: gunstige pensioenregeling, ziektekostenverzekering wordt volledig vergoed, 25 vakantiedagen.

Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499 Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

621 weergaven

Comments


bottom of page