top of page
  • Sonja

AE/PM - Amsterdam

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022


Sinds september 2021 verzorgt een retailbureau alle executiewerkzaamheden vanuit een inhouse studio van haar klant(en). Het gaat om een groep vertrouwde winkelformules in Nederland. Deze studio bevindt zich in het pand van de retail winkelformules en bevat ook faciliteiten voor fotografie en video.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een AE/PM die onderdeel is van het accountteam en de executie van communicatieprojecten begeleidt. Van digitale banners tot winkelmaterialen en van online nieuwsbrieven tot fysieke flyers. Daarbij bewaakt de AE/PM ook de planningen en budgetten van deze projecten.


Wat vragen we aan jou?

Je bent pro-actief, doortastend en hebt de drive om samen met de collega’s van dit inhouse studio door te groeien naar een super efficiënte retailmachine. Je organiseert je werk goed en hebt goede communicatieve eigenschappen. ‘n Beetje (relevante) werkervaring is fijn, maar je moet vooral barsten van energie en leergierigheid.


Wat hebben zij te bieden?

Zij bieden jou een uitdagende baan in Amsterdam binnen het kloppend hart van toonaangevende retailers. Naast een marktconform salaris bieden zij jou ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.


Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499 Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

358 weergaven

Comments


bottom of page