top of page
 • Sonja

Digital Project Manager - Amsterdam

Bijgewerkt op: 20 jun. 2022


Dit bureau ontwikkelt nieuwe, impactvolle proposities door strategische inzichten te combineren met de kracht van maken. Ze zijn constant op zoek naar innovaties die zakelijke impact, gebruikersgerichtheid, design en technologie combineren. Om hun team van drie projectmanagers verder te versterken zijn zij op zoek naar een gemotiveerde en energieke Digital Project Manager.

Ben jij een proactieve, samenwerkende teamspeler, met uitstekende commerciële en digitale projectmanagement vaardigheden en een passie voor digitale technologie? Ben jij iemand die het team en hun cultuur versterkt op gebied van persoonlijkheid, drive en interesse? Lees dan verder!

Een persoonlijke match is erg belangrijk: het team is jong en ze houden ervan om af en toe een beetje lol te hebben. Maar bovenal zijn ze allemaal gedreven en gaan ze altijd tot het uiterste. Bij dit bureau houden ze van korte lijnen, zowel met je eigen team als de andere teams. Natuurlijk kijken ze naar je vaardigheden en ervaring, maar ze vinden je karakter net zo belangrijk! Wie ben jij? En waar word jij blij van? Naast het behalen van mooie resultaten, willen ze die vooral samen vieren.


Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een proactieve, samenwerkende teamspeler, met uitstekende commerciële en digitale projectmanagementvaardigheden en een passie voor digitale technologie. Je hebt recente ervaring in het werken voor een digitaal bureau met multifunctionele teams in een commerciële omgeving, waardoor je vanaf dag één effectief en onafhankelijk bent!


In deze rol ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten. Je voelt je dan ook comfortabel bij het switchen tussen projecten, terwijl je de touwtjes in handen houdt. Je bent super georganiseerd en met een goed bijgehouden administratie houd je altijd het overzicht in elk stadium van de projecten. Je puzzelt de interne planning zo in elkaar dat verschillende projecten nauw op elkaar aansluiten waardoor ze een optimale planning hebben en omzet genereren. Als PM ben je altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen, naar kansen en uitdagingen en je weet deze op een commerciële manier aan te pakken.


Wat ga je doen?

Als Digital Project Manager ben je de brug tussen onze opdrachtgever en de projectteams. Bij dit bureau werken ze in multifunctionele teams, elke dag werk je samen met hun UX, Visual en Business designers, en communiceer je met operations om de juiste balans te behouden tussen de behoeften van de klant, het project en je eigen team. Het is jouw verantwoordelijkheid om de wensen van de klant te vertalen naar de juiste aanpak en daarbij stuur je op voortgang en resultaat. Met jouw ervaring weet je hoe je een digitaal team moet opzetten met het grotere doel altijd in gedachten. Je weet wat er nodig is om binnen het budget te werken en deadlines te halen. Bij dit bureau is jouw rol de sleutel tot een succesvolle projectoplevering; met jouw eindeloze energie richting alle stakeholders maak je het waar!


Wat vragen we aan jou?

 • Je hebt recente ervaring in het werken voor een digitaal bureau met multifunctionele teams (2-3 jaar) in een commerciële omgeving

 • Je bent bekend met de basisprincipes van conceptontwikkeling en agile productontwikkeling (scrum)

 • Je hebt ervaring met het managen van accounts

 • Je bent zeer gemotiveerd om nieuwe kansen te identificeren en actie te ondernemen

 • Je bent een uitstekende communicator en bouwer van klantrelaties met een bewezen staat van dienst

 • Internationale werkervaring is een pluspunt aangezien we ook met internationale klanten werken

 • Vloeiend in Nederlands en Engels


Wat hebben zij te bieden?

Bij dit bureau vind je zo'n 30 slimme, kundige en leuke collega's die elke dag met plezier naar hun werk komen. Ze hebben grote ambities en een cultuur waarin strategie, onderzoek, ontwerp en ontwikkeling voortdurend samenwerken om tot waardevolle resultaten te komen. Ze investeren in jouw ontwikkeling en bieden alle ruimte om congressen, meet-ups of trainingen bij te wonen. Oh, en alle andere - harde en zachte - omstandigheden zijn ook uitstekend. Onder hen: het uitzicht. Maar dat zou je gewoon zelf moeten komen bekijken! Wat nog meer:

 • Een marktconform salaris

 • Een trip naar het buitenland eens per jaar (en nog vele andere feestjes)

 • Een Macbook

 • Een plek waar tijd, ruimte en budget is om jezelf te ontwikkelen


Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

446 weergaven

コメント


bottom of page