top of page
  • Sonja

Creatief Team - Amsterdam


Dit bureau combineert de creatieve kracht van een reclamebureau met de innovatieve en technologische skills van een digitaal bureau. Zij werken voor een breed portfolio aan A-merk klanten.


Ze maakt onderdeel uit van een groep, een team van 80 marketingspecialisten gehuisvest om de hoek van het Haarlemmerplein in Amsterdam. Hun strategen en creatieve teams werken nauw samen met hun in-house developers en digitale marketeers. Op deze manier ontstaan unieke en effectieve combinaties tussen reclame creativiteit en marketing technologie.


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren creatief team - een combinatie van een art director en een copywriter - dat al langer samenwerkt en bij één of meerdere gerenommeerde reclamebureaus een spraakmakend portfolio heeft opgebouwd.


Een team dat de ambacht van copy & art combineert met een eigentijdse kijk op communicatie. Dat klanten en collega’s als sparringpartners ziet en sterke ideeën met overtuigingskracht en de juiste onderbouwing kan verkopen. Met affiniteit met digitale en sociale media, plus een bewezen trackrecord op het gebied van print, radio & in-store activiteiten.


We zoeken dus creatieve professionals met uitgesproken ervaring. Een team dat hard wil werken, maar ook van een geintje houdt, dat voor grote merken heeft gewerkt, maar ook kleine merken groter kan maken. En dat hun verschillende afdelingen met zeer talentvolle jonge designers, animatoren en creatieven coacht, stuurt en inspireert.

Wat vragen we aan jou?

  • Minimaal 8 jaar ervaring waarvan minimaal 3 jaar bij een of meerdere gerenommeerde reclamebureaus.

  • Een portfolio met effectief en spraakmakend creatief werk.

Wat hebben zij te bieden?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  • Een breed portfolio aan A-merk klanten.

  • Een bruisende creatieve en ondernemende omgeving in het centrum van Amsterdam.

  • Samenwerken in een bedrijf met 80 ervaren marketingprofessionals met verschillende expertises en achtergronden (tech, digital marketing, gedragswetenschap, design, strategie, sponsoring enz.).

Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

543 weergaven

Comments


bottom of page