top of page
  • Sonja

Commercieel Project Manager - Haarlem

Bijgewerkt op: 19 okt. 2023

INGEVULD !!

Onze opdrachtgever is een full-service audio productiebedrijf in Haarlem dat het hoogst haalbare realiseert voor de internationale reclamewereld. Zij zijn een vooraanstaand partner bij de creatie van innovatieve audiocontent en werken vanuit een eigentijds studiopand in Haarlem met 3 moderne regies, podcast studio en meerdere opnameruimten. De creatieve audio-oplossingen van dit bedrijf komen tot stand in een professionele, informele en dynamische werkomgeving waarin hoge klanttevredenheid en het succes van campagnes centraal staan.


Wie zoeken wij?

We zoeken een ervaren commercieel denkende projectmanager met grote verantwoordelijkheid. In deze functie ben je de schakel tussen de opdrachtgevers en het audioproductieteam. Zo zorg je dat alle audioprojecten (van opname tot mixage) tot in detail worden voorbereid, gecalculeerd, gepland, geboekt (contact met zangers, muzikanten en stemacteurs). Je overziet de planning van hun 3 studioruimten en podcast studio in Haarlem en zorgt dat er snel, efficiënt en met kwaliteit gemixt en aangeleverd wordt. Pro-activiteit is een sleutelwoord: je signaleert commerciële kansen (zoals het aan de productie toevoegen van extra stemmen, muziekcompositie, aanvulling op gemaakte planning et cetera) en denkt in oplossingsgericht met een sterke focus op continuïteit en kwaliteit.

Wat vragen we aan jou?

Administratieve en productionele ondersteuning van het audioteam, bijvoorbeeld:

  • Beantwoorden en coördineren van inkomende aanvragen en reacties via mail en telefoon

  • Vast aanspreekpunt voor hun key accounts zoals LIDL, Action, SkyShowtime, ANWB en anderen uit binnen- en buitenland

  • Planning van inkomend werk voor de geluidsstudio’s en audio engineers

  • Vervaardigen van productie calculaties in Exact Online

  • Boekingen stemacteurs en vocalisten & projectafsluiting voor de financiële administratie

  • Bewaken van alle deadlines en aanleveren van audioproducties e.a. bij de zenders, mediabureaus en traffic afdelingen

  • Het assisteren bij grote projecten en de laatste kwaliteitscontrole voordat audioproducties richting stakeholders gaan

  • Klantbegeleiding vanaf afstand en in de studio (indien van toepassing)

Wat neem je mee?

Wij zoeken voor hen een nieuwe collega die zichzelf onmiskenbaar herkend in de termen: sociaal, representatief, flexibel, anticiperend en zelfstandig. Je klikt met alle creatieve collega’s en hebt van nature een overtuigende gunfactor. Het is cruciaal dat je foutloos Nederlands en Engels spreekt en schrijft. Het is een pré als je affiniteit hebt met de mediabranche en weet wat hun audioproducties voor meerwaarde hebben.


Wat hebben zij te bieden?

Dit bedrijf biedt je een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen.


Locatie

Haarlem


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

205 weergaven

Comments


bottom of page