top of page
 • Sonja

Campagne Manager / Marketeer - Amsterdam


Dit is een wereldwijde dienstverlenende organisatie. Zij verbinden specialisten aan uitdagende projecten bij verschillende werkgevers. Dit doen ze binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal en Marketing & Communicatie. Voor hen ligt de kern van hun strategie bij hun mensen. De getalenteerde mensen zijn de drijvende krachten achter hun organisatie. Door verbinding te maken met elkaar en hun specialisten en mogelijkheden te bieden, stimuleren ze professionele en persoonlijke ontwikkeling.


Wie zoeken wij?

De marketingafdeling bestaat uit veel verschillende specialisten, denk hierbij aan: contentschrijvers, designer, data specialisten, SEO specialist, online marketeers, events specialisten. Kortom multidisciplinair. Daarnaast maak je als Campagne Manager / Marketeer deel uit van het projectteam Engineering. Dit team bestaat uit ongeveer 5 collega’s. Naast dat jij zorg draagt van de aansturing van dit team, werk je ook mee aan de campagnes. In deze rol krijg je voldoende ruimte en vrijheid om campagnes te creëren, te bouwen en aan te dragen.


Wat ga je doen?

Gaat jouw hart sneller kloppen van het formuleren van de ideale marketingmix en nog sneller van het realiseren van je meetbare doelstellingen? Weet jij door jouw enthousiasme, passie en kennis voor marketing jouw stakeholders in beweging te krijgen? Jij wordt niet zenuwachtig van deadlines en weet keer op keer een perfecte planning op te stellen!

Hoe ziet jouw week eruit?

Je begint de week met een stand-up, waarbij de leden van jouw projectteam Engineering zitten. Jouw team bestaat uit marketingspecialisten van verschillende disciplines: online marketing, content, events en data. Vanzelfsprekend heb jij de lead en bespreek je de planning van aankomende week en wat jij van iedereen verwacht.

Na de gezamenlijke lunch ga je samen met de Business Unit Manager van je ‘focus community’ inzoomen op de resultaten van de online campagnes en analyseer je hoe deze kandidaten zijn doorgestroomd in de recruitment funnel. Uiteraard ben jij natuurlijk enorm geïnteresseerd in de kwaliteit van de kandidaten en het aantal te verwachten hires.

Dinsdag ben jij druk bezig met je collega’s van events om de puntjes op de i te zetten voor het community event voor specialisten. Jullie verwachten meer dan 100 specialisten en het moet natuurlijk perfect georganiseerd zijn. Dit soort events zijn namelijk essentieel voor de verbinding tussen het bedrijf en de specialisten.

Op woensdag werk je vanuit huis. Je hebt een Teams meeting met je collega business marketeers om je uitdagingen met elkaar te bespreken. Je werkt je planningen en budgetten bij. Samen met het online team volg je de resultaten van je campagnes en verwerk je deze op het online dashboard dat op de afdeling voor iedereen zichtbaar is.

Op donderdag wordt de dag gestart met alle marketing collega’s. Vandaag mag jij je collega’s in een half uur meenemen in jouw uitdagingen en successen. Later op de dag doe je mee in de projectgroep die zich bezighoudt met het upgraden van de website.

Op vrijdag werk je vanuit huis aan de briefing van een nieuwe campagne. s’ Middags volg je een online training om je gedragskills te verbeteren.

Wat vragen we aan jou?

Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en veel plezier in je werk hebt! Jij bent een echte aanpakker en gaat resultaatgericht te werk. Naast dat jij houdt van zelfstandig werken, ben jij ook een ster als teamplayer. Jij weet hoe je jouw stakeholders in beweging kunt krijgen, het verschil te maken met jouw strategische keuzes en hoe je met budgetten moet werken.

Daarnaast is het onderstaande mooi meegenomen:

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring met online marketing en campagnemanagement;

 • Je hebt een hbo-opleiding op het gebied van marketing/communicatie afgerond;

 • Je hebt ervaring met Agile/projectmatig werken.

Wat hebben zij te bieden?

Zij bieden autonomie, vrijheid & flexibiliteit. Samen met het team deel je jouw werkzaamheden in. Ze reserveren daarnaast ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, dit kan door middel van coaching gesprekken of door het volgen van trainingen en opleidingen. Verder kun je ook rekenen op:

 • Een marktconform salaris (en een collectieve bonusregeling) o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;

 • Een iPhone en Surface (die je ook privé kunt gebruiken);

 • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskostenregeling. Daarnaast krijg je 26 vakantiedagen én de mogelijkheid om tot 40 vakantiedagen bij te kopen;

 • Hybride werken beleid met deels flexibele uren zodat je bijvoorbeeld; toch nog even kunt sporten, minder in de files hoeft te reizen of klaar kunt staan voor de kinderen;

 • Uitgebreid onboardingstraject speciaal opgezet voor jouw functie en daarnaast alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen via de Academy;

 • Korting op sportscholen en culturele activiteiten met daarnaast een uitgebreid vitaliteitsaanbod;

 • Hard werken vinden zij net zo belangrijk als het vieren van successen. Zo maak je onder andere kans op een geheel verzorgde skireis naar Oostenrijk met jouw hele team!

Sector: Services

Tak: Marketing

Vakgebied: Marketing

Locatie: Noord Holland

Aantal uren per week: 40


Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

719 weergaven

Comments


bottom of page