top of page
 • Sonja

Accountmanager - Tilburg

Bijgewerkt op: 16 aug. 2021


Dit bureau groeit! In omvang en kwaliteit. Ze draaien al sinds 1973 mooie projecten voor prachtige klanten. Voor o.a. zorginstellingen, ijs- en frisdrankmerken, automerken, leisure, retail en FMCG. Nu hebben ze onlangs een aantal nieuwe pitches gewonnen. Dit mag natuurlijk niet ten koste van hun huidige klanten gaan, want die blijven ze - zoals altijd - optimaal adviseren en helpen. Daarom zoeken ze een nieuwe collega!


Om tot het beste werk te komen, zoeken zij altijd de verbinding met hun klanten en partners. De vraag wordt namelijk pas kraakhelder als iedereen op dezelfde golflengte zit. Ze werken samen, dus ze zoeken klanten én elkaar continu op om vragen te stellen en ideeën voor te leggen. Zo maken ze de beste reclame écht samen.

Werkt een opdrachtgever met dit bureau, dan heeft hij er zomaar ineens een externe en creatieve bovenkamer bij. Naast dat ze creatieve oplossingen uitdenken, dienen ze ook als het geweten van de klant. Wat past er wel bij de positionering, welke acties zijn een toevoeging of hoe voeren ze de huisstijl goed door in nieuwe middelen?


Grote communicatievragen hebben ze beantwoord met creatieve strategieën, strategische creativiteit en slimme en efficiënte mediakeuzes. Een totaal nieuwe positionering, activerende campagne, wervend arbeidsmarktconcept of

alle-verkooprecords-brekende retailcampagnes: het zijn campagnes en producties waar ze hun brein- en inkoopkracht optimaal voor gebruikt hebben.


Wie zoeken wij?

Bij dit bureau werken 50 creatieve denkers & doeners die geloven in het bundelen van kennis. Daarom werken ze niet voor een klant, maar met een klant. Want samen maken ze de beste reclame. De vragen, het vak en de wereld zijn continu in beweging, zij bewegen mee. Dat is inmiddels ook hun kracht geworden; geef hen de uitdaging en zij zorgen dat hun aanpak passend is.

We zoeken een Accountmanager die veel retail ervaring en kennis meebrengt. Je hebt dus al enige jaren ervaring als een AM. We zoeken een denker en een doener. Iemand die strategisch advies kan geven en de grote lijnen ziet, maar ook net zo makkelijk een briefing voor de studio uitwerkt. Gelaagdheid kennen ze bij dit bureau vrijwel niet. Voor sommigen is dat wat complex maar voor jou niet. Jij bent no nonsense: gas erop en toch nadenken.


Wat ga je doen?

Je bent de sparringpartner voor de klanten en gaat ze van A tot Z ontzorgen. Je gaat samen met je collega’s door tot je achter het product staat dat opgeleverd moet worden. Je wilt niets liever dan kwalitatief en verrassend werk leveren. Je kent het klappen van de zweep en bent verantwoordelijk voor de projecten die je onder handen hebt. Je bent gewend de briefing van de klant te vertalen naar een creatieve briefing en bent het eerste aanspreekpunt voor jouw opdrachtgever. Je bent operationeel sterk en gewend om met korte planningen het optimale resultaat te halen. Je bent inventief en creatief en gewend om meerdere bordjes te laten draaien. Je hebt er lol in om met en binnen een jong en hecht team te werken. Je hebt een pro-actieve houding en bent een meedenker (niet in uitdagingen, maar in oplossingen denken). En je hebt die gedrevenheid om de klant(en) optimaal te servicen en het team te enthousiasmeren.


Wat neem je samengevat mee?

 • Een aantal jaar relevante bureau-ervaring is een must, waarvan recent als senior PM, AM of jr.AD

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding

 • Jouw sterke extraverte persoonlijkheid en een flinke dosis ambitie

 • Retail ervaring / kennis

 • Minimaal 32 uur maar het liefst fulltime beschikbaarheid

 • Je bent woonachtig op maximaal 45 minuten reistijd vanaf Tilburg, liever binnen 30 minuten (en het treinstation is pal naast het pand)

Wat hebben zij te bieden?

 • Een goed salaris

 • Een goede pensioenregeling

 • Borrels en team uitjes

 • Een mooi klantenpakket

 • Een uitdagende en toffe baan bij het tofste bureau van Nederland!


Locatie

Tilburg


Contactpersoon

Bel Sonja voor meer informatie 06-55365499 Of mail direct je CV naar sonja@postenkornet.nl

656 weergaven

Comments


bottom of page