top of page
  • Sonja

Accountmanager & Projectmanager - 's-Hertogenbosch

AM = ingevuld !!

Bij dit bureau bouwen ze aan de grootste retailformules van Nederland. Dat doen ze door strategische vraagstukken tot de bodem toe uit te pluizen. Dat kan leiden tot een compleet nieuwe toekomstvisie, een merkpositionering, assortimentsstrategie of een nieuw winkelconcept. Daarmee maken ze impact. Ze gaan altijd tot het uiterste om waterdichte strategische plannen te smeden die uiteindelijk tot leven worden gebracht in design, communicatie of de winkel. Op die manier bouwen ze samen aan het retailen van de toekomst. Ze doen dat met een groep van zo’n 30 energieke, getalenteerde retailspecialisten, designers en conceptontwikkelaars en zijn nog altijd aan het groeien.


Wie zoeken wij?

We zoeken maar liefst 2 personen!! Als eerste een consulting Accountmanager (32 – 40 uur per week) en daarnaast zijn we op zoek naar een energieke Projectmanager (32 – 40 uur per week) ter versterking van het team. Heb je dezelfde voorliefde voor retail en merken als zij en lijkt het je leuk om samen met hun te werken aan uitdagende vraagstukken van hun klanten, lees dan snel hieronder wat ze jou te bieden hebben!


Wat ga je doen?

De accountmanager heeft een flinke dosis bureauervaring en houdt van uitdagende MarCom, Branding en/of formule/storedesign vraagstukken, tevreden klanten en gezellige collega’s.

Jouw hart gaat sneller kloppen van het managen van grote klanten, processen van meerdere strategische en conceptuele vraagstukken tegelijk en je bent in staat de juiste retail-, MarCom en merkkennis bij hun klanten te brengen.

Ben jij die projectmanager met een aantal jaren bureauervaring en houd jij van uitdagende projecten, tevreden klanten en gezellige collega’s? Dan gaat jouw hart vast sneller kloppen van meerdere projecten tegelijk met strakke deadlines want ook dan ben je in staat het hoofd koel te houden!


Wat vragen we aan jou?

De accountmanager heeft toch wel circa 5 jaar werkervaring aan bureauzijde, HBO of WO-niveau, ervaring met strategische merk, MarCom en/of retailvraagstukken.

Uiteraard uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. En je kan omgaan met strakke deadlines en presteert onder druk. Jij staat dus je mannetje (of vrouwtje) en kunt prima zelfstandig werken. Je weet daarbij heldere briefings te schrijven waarmee je creatie inspireert. En je bent scherp op de output die door het team geleverd wordt en voelt haarfijn aan wat een klant verwacht.


De projectmanager heeft minimaal 3 jaar werkervaring aan bureauzijde (is een pre). HBO werk- en denkniveau. Ervaring met off- en online projecten. Ook de projectmanager heeft een uitstekende beheersing van Nederlands (en Engels) in woord en geschrift. Kan uiteraard omgaan met strakke deadlines en presteert onder druk. Weet heel goed het overzicht te houden en weet taken te prioriteren. En heeft affiniteit met retail- en merkcommunicatie.


Wat hebben zij te bieden?

  • Supergezellige collega’s die boordevol energie zitten en er alles aan zullen doen je een warm welkom te geven

  • Uiteenlopende strategische en conceptuele vraagstukken van top retailers uit Nederland en buitenland

  • Samen met ruim 60 collega’s onderdeel uitmaken van een netwerk van zelfstandige bureaus, allen koplopers uit de strategische, creatieve, technologische en online wereld, die elkaar versterken en in multidisciplinaire teams samenwerken

  • Kunnen leren van de beste interne en externe specialisten in retail en branding uit het bureau netwerk, doordat je nauw met ze samenwerkt en trainingen volgt aan de Academy

  • Regelmatig gezellige uitjes, samen sporten en borrels

  • Een toffe werkomgeving en informele sfeer

  • Aandacht en ruimte voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling en well-being

  • Heerlijk verzorgde lunches op kantoor

  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng


Locatie

's-Hertogenbosch


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

195 weergaven

Commentaires


bottom of page