top of page
  • Monique

Account Manager/PM - Amsterdam

Bijgewerkt op: 4 jul. 2021

INGEVULD!

Dit onderdeel van het bureau is een van de aparte takken binnen het geheel.

Het bureau gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Wanneer mensen uit meerdere disciplines, met een andere manier van denken, samenkomen om problemen te benaderen en oplossingen te vinden, dan resulteert dat in betere oplossingen. Dat was de gedachte in 1963 en dat is nog steeds zo. Eigenzinnig, gelijkwaardig en onafhankelijk. Ze staan nu voor een creatief collectief waarin technologie, communicatie en branding samen opgaan om vooruitstrevende merken te helpen zich verder te ontwikkelen, en te kunnen groeien. Ze zijn een onafhankelijk bureau, waarin geen discipline dominant is. In steeds wisselende klantenteams werken vijftig jonge, onbevangen en ervaren strategen, digital designers, developers, artdirectors, copywriters en vormgevers samen met opdrachtgevers om de toekomst vorm te geven. De kans om merken tot een succes te maken, en daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor organisaties én de wereld, maakt het bureau tot één van de sweetspots van creatief talent op dit moment.


Wie zoeken wij?

Een zelfstandige account/projectmanager die verantwoordelijk wordt voor verschillende projecten van een groot retail account.

Samen met de Client Director, creatie en studio lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitwerking van effectieve campagnes voor hun klant.

Wat ga je doen?

Je draait je hand niet om voor de begeleiding en afwikkeling van TV producties, social mediacampagnes of radio- en printcampagnes. Plannen, voortgang, communicatie met de klant, intern briefen van collega’s, bewaken van in- en output, begroten en facturatie zijn op hoofdlijnen de taken waar je je mee bezig houdt.


Je bent verantwoordelijk voor:

· Het overzicht behouden over de lopende projecten

· Het opstellen en begeleiden van planningen

· Het financiële resultaat op jouw projecten

· Een goede samenwerking met de klant en je interne team

Je voelt je thuis als je wordt uitgedaagd door verschillende projecten die door elkaar lopen. En je wordt enthousiast van tevreden klanten.


Wat neem je samengevat mee?

  • 3-4 jaar bureau ervaring

  • Online én offline kennis

  • Hand-on mentaliteit

  • Goede communicatieve vaardigheden

Waar mag jij op rekenen?

  • Per direct een fulltime baan (40 uur p/w)

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Leuke collega’s waar je veel van kunt leren

  • Een goed bereikbare werkplek in Amsterdam

Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

514 weergaven

Komentarai


bottom of page