top of page
  • Sonja

Account Director - Amsterdam

Bijgewerkt op: 1 sep. 2023

INGEVULD !!

Het allerleukste bij dit bureau? Je hebt ontzettend veel expertise binnen handbereik. Hoe uitgebreid of hoe niche een vraag van je klant ook is: helpen kun je altijd. Want naast je collega’s op de campus kun je ook nog eens een beroep doen op meer dan 1500 getalenteerde toppers in heel Europa: hun slackchannel is beter dan Google. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar freelancers, of te wachten op een antwoord van een externe partner.


Kennis is de basis van alles wat je bij hen doet. Hun focus ligt op autonomie en je krijgt volop kansen voor persoonlijke groei. Opleidingen volgen om nog beter te worden dan je nu al bent? Dat moedigen ze natuurlijk aan! Maar evengoed is er ruimte voor ontspanning: even stoom afblazen in hun gameroom tussen twee meetings door? Dat kan!


Zin in? Claim dan snel een zitje op de eerste rij om het agentschap van de toekomst mee vorm te geven.

Wie zoeken wij?

Kun jij drie agentschappen opsommen waar je zowel een app kunt bouwen voor een klant, een creatieve merkcampagne uitwerken, een website re-designen en een glossy bedrijfsmagazine uit de grond stampen? Nee? Bij dit bureau doen ze het allemaal (en nog veel meer).


Op campus Amsterdam kom je terecht in een grote speeltuin vol experts uit uiteenlopende disciplines: van developers tot creatieve copywriters. Samenwerken is key en dat doe je voor topmerken als onder meer Gazelle, Hyundai, KPN, Vattenfall Incharge, MSD, Harman/JBL, CSU, Cyclomedia Hen begeleid je als partner in hun digitale transitie door de jaren heen: je leert hun business door en door kennen en helpt het schip in de juiste richting te sturen.


Wat ga je doen?

Als Account Director ben jij degene die hun klanten bellen als ze moeilijke vragen, nieuwe projecten of slimme ideeën hebben. Je durft kritische vragen te stellen en zet samen met de strateeg de wensen van je klanten om in uitvoerbare projecten.


Wat ze van jou verwachten? Als Account Director ben je zowel de partner van je klant als een interne verbinder en supervisor. Als partner ontwikkel je een vertrouwensband met je klanten en help je hun business proactief mee uitbouwen. Je bewaakt hun doelen, weet kansen te spotten en speelt daar handig op in. Als verbinder betrek je de juiste specialisten op het juiste moment en garandeer je een goed functionerend en gemotiveerd projectteam. En als supervisor bewaar je het overzicht over het dagelijkse reilen en zeilen en hou je de controle over de financiën.


Wat neem je samengevat mee?

  • Je weet uit ervaring hoe de meest uiteenlopende projecten tot stand komen: je werkte eerder bij een bureau of werkte er intensief mee samen.

  • Jij bent degene die de relatie met je klanten uitbouwt: je zorgt ervoor dat ze vertrouwen hebben in dit bureau en informeert het management over komende en lopende projecten.

  • Je weet wat er leeft bij je klanten: je bent op de hoogte van ontwikkelingen in hun sector, informeert hen samen met de strateeg, en speelt proactief in op kansen.

  • Je analyseert samen met de strateeg de vragen van je klanten en vertaalt ze in heldere briefings voor het projectteam.

  • Je betrekt de juiste mensen bij het juiste project en stimuleert de samenwerking met de verschillende afdelingen binnen het bureau.

  • Je bent de eindverantwoordelijke voor de budgetten, jaarplannen en projecten.

  • Je begrijpt het belang van een goed geolied team en je coacht actief je account executives en managers om hun beste werk te leveren en te groeien.

  • Je communiceert overtuigend naar je team en senior klantenprofielen. Dat doe je vlotjes in het Nederlands en Engels.

Locatie

Amsterdam


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410 Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

96 weergaven

Comments


bottom of page