top of page
  • Sonja

14 jaar - Trots, dankbaarheid en plezier

Bijgewerkt op: 1 mrt.


Ondernemerschap stond niet in ons vocabulaire, en zie hier….. 14 jaar verder. Ik zie ons nog bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam naar binnen stappen op 1 maart 2010. Heel spannend, maar vastberaden om het in ieder geval een half jaar te doen. Vanuit huis, met al wat jaartjes ervaring op zak en een groot opgebouwd netwerk.


Na het wegvallen van onze vorige werkgever tijdens de crisis van 2009, kwam de onverwachte wending. Telefoontjes van "oude" klanten vormden de aanleiding voor ons ondernemers-avontuur. Wat begon als een halfjaar experiment, groeide stilzwijgend uit tot een langdurig en succesvol hoofdstuk. "Oude" klanten vonden hun weg terug, terwijl nieuwe klanten de waarde van onze unieke werkwijze begonnen te waarderen.

 

Wat we terughoren is dat we recruiters (of headhunters) zijn die doortastend, empathisch, oprecht en relativerend zijn. Inmiddels een begrip in de bureauwereld en ook succesvolle plaatsingen bij bedrijven gerealiseerd. Midden in de crisis beginnen en een 2e crisis overleefd. Trots en dankbaar voor de 14 jaar waarin we ontzettend leuke mensen zijn tegengekomen. Nog geen mijlpaal, maar toch leuk om even te delen.

17 weergaven

Comments


bottom of page