Service Manager

Reageer nu!

Wat ga je doen als service manager ?

Als onze nieuwe service manager ben jij voor ons ridder op het witte paard. Jij bent nauw betrokken bij contractmanagement en DevOps. Daarnaast zorg je ervoor dat alle platforms die we bouwen, soepel blijven draaien en geen incidenten opleveren. En is dat onverhoopt wel het geval? Dan ben jij daar ineens en schakelt de juiste mensen in en herstelt de rust. Je snapt: van zulke collega's kun je er nooit genoeg hebben. Daarom zijn we op zoek naar een flexibele ervaren service manager, waarbij je op een van onze 4 locaties komt te werken.

Als service manager ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van platformen met applicaties, websites en webshops. Je bent in de lead voor incidentmanagement en (proactief) procesbeheer. Maar je kijkt ook verder dan de waan van de dag. Samen met klanten en collega's bedenk je optimalisatieslagen: hoe kan het nóg beter, nóg sneller, nóg veiliger? Stabiliteit bewaken is daarbij je levensmissie. Of, oké... je werkmissie tenminste.

Denk je nu: "Klinkt goed... Maar waar vul je ik mijn dag dan precies mee?" Nou, onder andere met financieel management van beheercontracten, lifecyclemanagement, intensief klantcontact en het opstellen van SLA's. Ook het uitvoeren van monitoring en rapportages, aanhaken bij presalestrajecten en aannemen van de rol van stakeholder in projecten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Dit doe je bij ons op kantoor of op locatie bij de klant.

Wat vragen wij van je ?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de online wereld
  • Ervaring met het opstellen van SLA's en beheercontracten. En je weet hoe je deze financieel en operationeel waarmaakt.
  • Ervaring met e-commerce- en multisiteplatformen
  • Kennis van en ervaring met ITIL, ASL en/of BiSL, continuous delivery en continuous integration is een pré
  • Ervaring met werken aan klantzijde binnen een digital savvy organisatie, cloudoplossingen (AWS/Azure), Linux-omgevingen en werken met off-/near-shored teams is een pré
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een must. Nederlands is een pré
  • Goede communicatieve en klantcontactvaardigheden
  • Een flexibele, analytische houding en doorzettingsvermogen

Bureau

Onze opdrachtgever is een global digital agency. Ze combineren experience design, technologie, marketing en strategie in alle fases van de bedrijfscyclus met unieke services die anderen overtreffen in kwaliteit, snelheid en waarde. Ze gebruiken de kennis die wereldwijd verspreid zit om uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan. Ze realiseren transformatie door het simpelweg te doen. Ze ontwerpen en bouwen unieke ervaringen en optimaliseren die voortdurend op basis van analyses. Ze transformeren bedrijven vanuit onze verschillende diensten, elk met een eigen focus.

Wat krijg je ervoor terug?

In ieder geval een goed pakket arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris en alle ruimte om je te ontwikkelen. Hoe snel je carrière maakt en hoe je salaris zich ontwikkelt, dat hangt volledig van jou af. Of, nou ja: je mentor begeleidt je hier natuurlijk in. Ook dankzij onze interne Academy kun je jezelf constant blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je ook, in overleg met jouw mentor of team captain, kiezen voor een gericht studieplan bij een externe aanbieder. En omdat werken, leren en privé steeds meer door elkaar heen lopen, mag je jouw werktijden flexibel indelen. Zo kun je jouw creativiteit op de beste momenten benutten.

Ben je freelancer? Dan nodigen we je ook van harte uit te reageren!

Location

Utrecht, Amersfoort, Eindhoven, Amsterdam

Publication date

05-09-2019

Contact person

Monique Post
Post & Kornet uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close