• Monique

Online Projectmanager - Rotterdam

DOORLOPENDE WERVING

Bij dit bureau hebben ze een bijzonder ambitieus werk- en denkniveau; ze gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Tegelijkertijd staan ze no-nonsense in het leven en houden ze van een informele werksfeer. En, bij hen is er alle ruimte om te ontwikkelen! Zeker als je een ervaren projectmanager – of zoals zij het noemen – Client Program Manager bent. We zoeken iemand die de juiste creatieve energie in de organisatie brengt. Iemand die helpt hun vele (internationale) opdrachtgevers naar een nog hoger level te brengen dankzij innovatieve online platforms. Heb jij dit talent in je? Ben jij goed in het managen van verwachtingen van de opdrachtgever, maar ook het team, dan zoeken we jou!

Klanten en collega’s lopen weg met jou… Toonaangevende retailers en FMCG merken leggen met alle vertrouwen de ontwikkeling van hun website in jouw handen. Ze lopen met je weg omdat jij zorgt dat het team levert wat je met de opdrachtgever hebt afgesproken. Collega-developers en designers zien en spreken jou graag. Jij legt namelijk precies uit wat er van hen wordt verwacht. Daarbij verlies je het belang van de klant nooit uit het oog. Plannen, budget en deadlines bewaken, sparren met klanten, extra oplossingen bedenken… Waar zouden je collega’s (en de klant) zijn zonder jou?

De getalenteerde projectmanager heeft dit in huis:

  • Je toont eigenaarschap in je werk

  • Je zorgt ervoor dat klanttevredenheid op nummer één staat

  • Je motiveert het team en neemt de leiding in projecten

  • Je bent steengoed in plannen en samenwerken

  • Je brengt structuur aan én houdt overzicht in grote projecten

  • Je wordt blij van de vrijheid die wij je geven

  • Je denkt in mogelijkheden en bepaalt snel wat voorrang heeft

  • Je leerde het vak de afgelopen 3-5 jaar bij een relevant, digitaal bureau

  • Je bent bekend met agile/ scrum en andere PM methodieken


En dit mag je van het bureau verwachten

Een grenzeloos en gemotiveerd bureau! Bij hen kan veel. Ze denken en handelen out of the box. Ze verwachten dat jij je uitspreekt. Dat je je vrij voelt om je ideeën over tafel te gooien. Alles in het belang van de opdrachtgevers. Omdat je collega’s hetzelfde doen, zal je veel leren. Je krijgt echt alle kans om jezelf te ontwikkelen. Ruimte voor ontspanning is er ook. Hun borrels zijn legendarisch, de jaarlijkse citytrips onvergetelijk en ook niet onbelangrijk: de koelkast is altijd gevuld. Vanzelfsprekend zijn zaken als salaris, reiskostenvergoeding en vrije dagen goed op orde. In alle (on)bescheidenheid: dankzij hun werkwijze en randzaken behoren ze niet voor niets tot de top van de Nederlandse digitale bureaus.

Locatie

Rotterdam


Contactpersoon

Bel Monique voor meer informatie 06-43020410

Of mail direct je CV naar monique@postenkornet.nl

321 keer bekeken