top of page
  • Sonja

Werk en Perspectief onderzoek - carrière in bureauland


Inhousing.agency en Post & Kornet voerden samen het Werk & Perspectief onderzoek uit onder ruim 160 professionals werkzaam aan bureauzijde. Uit het onderzoek wordt duidelijk dat bijna twee derde van de ondervraagden in 2021 van baan wil wisselen of dit overweegt. Opvallend daarbij is dat 60% hierbij de voorkeur geeft aan een baan aan klantzijde.


Van de dagelijkse kantoortuin naar een veelvoud aan video calls, van persoonlijk contact naar afstand. Als er momenten zijn om je carrièrepad te evalueren en te bekijken op welke wijze je sturing kan geven aan je toekomst, dan geldt dat zeker voor deze door Covid-19 getekende periode. Van spelen op safe en blijven bij je huidige werkgever tot alsnog een, al dan niet gedwongen, overstap maken.

Inhousing.agency en Post & Kornet doken dieper in deze materie en ondervroegen ruim 160 professionals werkzaam aan bureauzijde naar hun huidige werksituatie en toekomstverwachting. De ondervraagde bureauprofessionals waren werkzaam bij creatieve/marketing communicatie, media en digitale marketing bureaus.
416 weergaven

Comentarios


bottom of page