& Referenties

Opdrachtgevers over Post & Kornet

 

De samenwerking met Post & Kornet geeft aan dat de essentie van recruitment ligt in het snappen van de organisatie, duiden van de kern van de functie en het maken van de verbinding naar kandidaten die vanuit hun ervaring en professionaliteit het verschil kunnen maken. Van groot belang bij de werving van onze strategische posities. Naast deze kracht zijn Monique en Sonja in hun werk zeer gedreven, betrokken, schakelen snel en hebben een groot en relevant netwerk. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren door hun vriendelijke en open houding. 
Maya Janssen, Associate Director Data & Marketing Strategy amsterdam&partners

Post & Kornet combineert vakinhoudelijke focus op onze markt en expertise met de echte aandacht om zich te verdiepen in onze specifieke cultuur en business. Dat resulteert niet alleen in een prettige samenwerking maar vooral in echt goede kandidaten die duidelijk specifiek voor ons zijn geselecteerd. Daarom zien wij Post & Kornet niet als één van de vele recruiters maar als vaste partner voor strategische posities.
Bart ter Steege, Managing Partner Jungle Minds

I have experienced Post & Kornet from both a client perspective and a candidate perspective.
When I first met Monique & Sonja, it was from a candidate perspective. Their personal approach immediately appealed to me. Their first goal is to get to know you, understand your character, your ambition, and your inner drive; and match this with your experience and career goals. They take the time to get to know you thoroughly and then try to match you from both a skills and cultural perspective. 
It was great to see the effects of that candidate approach when I worked with them from a client perspective. Going through the experience myself, I knew that they were very thorough in their matching-process. And after they made sure they understood the role we were offering, the culture of our company and growth potential for the candidate, they offered me candidates for the consultative sales role that perfectly matched us. It didn’t surprise me that they found the perfect match at a very early stage of our search. Monique and Sonja are a joy to work with and know how to bring people together in a personal way.
Lisa Victorian, COO@INFO

Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met Monique & Sonja. Zij snappen echt waar het vak recruitment voor staat: vraag en aanbod bij elkaar brengen, door heel goed te luisteren en naar meer raakvlakken te kijken dan alleen het CV. Deze aanpak zorgt ervoor dat de we geen bak CV’s krijgen, maar echte matches, zowel op de inhoud als de persoon.
Hans Maltha, CEO Burst

Sonja en Monique verstaan hun vak als het gaat om menselijke bemiddeling. Ze onderscheiden zich van hijgerige recruiters die je overspoelen met CV’s en Linkedin-profielen, maar komen met een zorgvuldige shortlist waarbij ze verder kijken dan het cv. Energize gelooft in verdiende aandacht, en dat is wat we bij Post & Kornet krijgen. Onze senior producer die we via hen vonden was een schot in de roos. Ik kan het kantoor dan ook van harte aanbevelen.
Klaas Weima, Founder and Managing Director Energize

Heb door de jaren heen veel met Post & Kornet gewerkt. Met plezier èn succes. Hun aanpak is to-the-point op een menselijke manier. En juist die combinatie spreekt me aan. Want om goed te matchen moet je de cultuur van de opdrachtgever snappen en je verdiepen in de kandidaat. Aanbevelenswaardig dus!
Jack de Graaff, Managing Partner Mensch

Since starting at Design Bridge as Personnel Manager I've worked with Monique on various recruitment briefs and I can highly recommend her work. She quickly understands our specific needs, understands our culture and doesn't stop until she delivers an excellent range of high level candidates. It's a pleasure working with her.
Nicolien Zijp, HR Director Design Bridge Nederland

BSUR heeft vanaf de oprichting een nauwe band met hogescholen en universiteiten. Het is onze gewoonte altijd veel stagiaires daarvan bij ons mee te laten draaien om daarna de beste talenten te laten doorstromen naar een vaste functie. We gaan bovenal voor zoveel mogelijk ‘eigen kweek’.Maar ook bij ons vertrekken er mensen en ik vind het zelf goed dat talenten voor hun dertigste juist een aantal bureaus van binnen gezien moeten hebben om hun eigen visie en vaardigheden te ontwikkelen. En natuurlijk zijn er ook bij ons regelmatig situaties waardoor je ineens -en het liefst zo snel mogelijk- talent met ervaring nodig hebt om de continuïteit op klanten te waarborgen. Al jaren maken we dan gebruik van de diensten van Post & Kornet. En zijn nooit teleurgesteld geweest in de door hen aangereikte kandidaten, alsmede in de snelheid waarmee die ons werden aangereikt. Monique en Sonja kennen ons bedrijf inmiddels zeer goed waardoor, los van de kwaliteiten van de kandidaten, ze ook een goed beeld kunnen vormen van de juiste match op het gebied van persoonlijkheid en onze be as you are bedrijfscultuur. Want die is voor ons zeer belangrijk. Kortom: deskundig, plezierig en snel!
Jan Rijkenberg, CEO BSUR

Wij zoeken vrijwel altijd het schaap met de vijf poten. En willen een functie invullen die eigenlijk (nog) niet bestaat. Sonja en Monique kijken hier niet vreemd van op en zoeken optimistisch naar de juiste persoon. Vervolgens komen ze met iemand waarvan we zelf nog niet wisten dat we hem of haar nodig hadden. Sonja en Monique nemen de tijd en moeite om zich in ons bureau én de mensen die er werken te verdiepen. Hierdoor hebben wij het gevoel niet één van de velen te zijn. Post & Kornet past bij LVB Networks, we hebben beide geen pretenties en dat werkt wel zo prettig.
Hubertien Huurman, manager en adviseur, LVB Networks

Post & Kornet is goed in het aftasten wat voor soort bedrijf wij zijn. Zij kijken heel goed naar wat voor mensen er al werken, leven zich in en snappen daardoor precies welk type mens we zoeken voor onze groei. Daardoor zijn zij in staat om uit de - soms toch wel kleine- vijver de optimaal potentiële kandidaten voor te stellen en met succes de juiste match maken. Bovendien waardeer ik hun prettige, open en eerlijke aanpak.
Inigo Mensink, eigenaar Firm Creatieve Communicatie

Sonja en Monique heb ik ervaren als doortastende en gedreven recruiters. Hun jarenlange ervaring in de reclamewereld maakte het eerste gesprek doeltreffend; er waren weinig woorden nodig om de juiste kandidaat te omschrijven. Dankzij hen hebben wij het hele zoekproces met een gerust hart uit handen kunnen geven. In korte tijd hebben ze de shortlist samengesteld en de beste kandidaten uit de markt gefilterd. In dit proces bleken zij ijzersterk qua inlevingsvermogen. De eerste kandidaat was direct een schot in de roos.
HR Executive XXS Amsterdam
 

Kandidaten over Post & Kornet


Ik ken Post & Kornet al zeer lange tijd. Inmiddels hebben zij mij 2 keer geholpen een passende baan te vinden. De laatste keer bij Dept waar ik Strategy Lead ben. Wat Post & Kornet in mijn ogen bijzonder en prettig om mee te werken maakt, is hun drive om je als mens te matchen. Natuurlijk zijn capaciteiten, groeimogelijkheden en beloning belangrijk. Maar voorwaarde voor groei op al die vlakken, en vooral op persoonlijk vlak begint met een organisatie waar je als mens past. Door veel te praten, maar vooral door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, ben ik 2 keer zeer naar tevredenheid geplaatst. Waarvoor ik nog steeds zeer erkentelijk ben.
Valentijn Spek, Strategy Lead Dept

Na mijn eerste contact met Monique had ik binnen zes weken het contract van mijn nieuwe baan getekend. De gesprekken met haar heb ik als open, transparant en prettig ervaren. Zij denkt mee, onderhoudt het contact, handelt adequaat en is erop uit om de best mogelijke match te maken.
Senior Project Manager 

Als je het hebt over een ervaring en kennis op het gebied van recruitment, dan heb je het over Monique en Sonja. Zij hebben een hands-on mentaliteit en pakken graag direct door. Beide zijn prettig, oprecht en persoonlijk in de omgang en hebben een duidelijke manier van communiceren. Dit in combinatie met een groot netwerk maakt hen een ijzersterk duo.
Nikki Koning, Manager BSUR Factory

Ik vind het feit dat jullie, ondanks jullie professionaliteit, altijd Monique en Sonja zijn gebleven heel prettig. Het voelt altijd oprecht en menselijk. Geen zakelijke koudheid of afstand, soms in de sector kan het aanvoelen alsof geldelijk gewin alles is. Bij jullie voel ik dat niet maar oprechte interesse in mensen, drijfveren en ambitie. 
Brand Implementation & Engagement Director 

Post & Kornet staat voor mij voor persoonlijk, kennis van de markt, up-to-date, voelt als een team, meedenkers. 
Wouter Houtman, Director of Direct Channels

I came across Post & Kornet on Linkedin, when I was in the process of a heavy job hunt, in the perspective of moving to the Netherlands. From the first interview until the day I signed the contract with my new employer and even after I have started to work, I have never felt alone. As an expat, non speaking Dutch, finding a job in the Netherlands had proved to be not an easy task. Poste & Kornet managed to listen and understand my need, and was able to make the process effortless.
Laura Ferrara, Account Director

Monique heb ik leren kennen als een hele integere en vakkundige recruiter. Ze is niet ‘pushy’, maar kijkt of er een reële match is. Haar kracht is dat ze daarbij out-of-the-box kan denken.
Daan Goote, Client Director LVB Networks, via Post & Kornet

Ik had een hele leuke kennismaking met Sonja van Post & Kornet. Je kon duidelijk merken dat ze hun huiswerk hadden gedaan en met een paar simpele vragen goed konden inschatten of de functie en het bedrijf een match zouden zijn. Na het eerste gesprek was dit gelijk raak en was het precies de baan en werkplek waar ik naar op zoek was. Ook de begeleiding tijdens de contractbesprekingen was superfijn en ze hielpen hier goed bij. Verder vind ik het heel goed dat ze om de zoveel tijd nog even bellen of je nog steeds goed op je plek zit. De aanpak heb ik als persoonlijk en professioneel ervaren met mensen die zelf uit het vak komen dus precies weten waar ze het over hebben. Daarbij kijken ze heel goed hoe je zelf bent qua persoon en of je wel of niet past bij de cultuur van het desbetreffende bedrijf in plaats van alleen af te gaan op je CV.
Katja Fleers, account manager/traffic/planning Firm | Creative Agency
.

Freelancers over Post & Kornet

 

Post  & Kornet is een uiterst vakkundige speler in de search markt. Zij verstaan al jaren het vak van dé professionele match maken. CV’s en profielen zijn niet leidend maar de echte drijfveren van de opdrachtgever en professionals zijn het uitgangspunt. 
Monique Post is hier een kei in. Ze weet feilloos de uitdaging van de klant in kaart te brengen én de cultuur van de organisatie te doorgronden zodat ze de juiste professional kan zoeken, briefen en kan aanbieden. Deze menselijke match zorgt voor de nodige energie om goed samen te werken. Altijd in combinatie met de match op het vakgebied. Snel schakelen, korte communicatie lijnen en grondig regelen is de kracht van Sonja Kornet. Kortom een ijzersterk duo waarmee de samenwerking zeer effectief en professioneel verloopt. 
Mariek Witlox, Strategic Advisor / Transformation manager

Ik ben een freelance Project/Account/Event Manager en ken Monique en Sonja al lang. Zij zijn toppers. Altijd even vriendelijk, kordaat, eerlijk en weten wie bij wie past. Ze zijn allebei heel professioneel. En ik heb altijd het idee dat ik in hele goede en vertrouwde handen ben. Als zij zeggen dat het een match is. Dan twijfel ik daar niet aan. Als freelancer kun je ook tijdens je opdracht altijd terecht voor vragen. Ik heb de samenwerking als super goed ervaren en ben er klaar voor om binnenkort weer via Monique en Sonja geplaatst te worden. Ze kennen de hele communicatie wereld en dat helpt. Dat maakt de lijnen lekker kort en is heel prettig werken. Ik gun iedereen een Sonja of een Monique om je belangen te behartigen.  
Nathalie Hemelrijk, freelance project/account/event manager

Post & Kornet? Persoonlijke benadering, gedreven, kennis van de markt waarin ik werk, groot netwerk, jullie naamsbekendheid en als kandidaat echt het gevoel hebben dat ze voor je werken. 
Ancel Gerla, freelance Project/Account/Campaign manager

Persoonlijk, pro-actief, verrassend qua aanbod en mogelijkheden. 
Simone van Straalen, freelance campain/project manager with digital skills

Ik heb Post & Kornet leren kennen bij een werving en selectie procedure voor een senior implementatie manager bij een internationaal opererend design agency wat er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik ZZP-er ben geworden. Sonja en Monique weten echt jouw kennis en kunde op waarde voor de opdrachtgever in te schatten en staan echt aan je zijde zonder het belang van jou of de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Een perfecte match. De dames zijn open, eerlijk en gezellig. Geven advies maar laten je vrij in je keuzes. Maar onderschat ze niet. Ook zakelijk zijn ze open en eerlijk, maar ook duidelijk en straight. Echt heel fijn om mee samen te werken.
Rik Hegge, Senior Packaging Design Implementation Manager/Print Production Manager

Via Post&Kornet ben ik bij Albert Heijn aan de slag gegaan. Sonja was heel duidelijk over de vacature, de wensen van de klant, waarom de functie bij mij zou passen en over het uurtarief. Al met al klopte het als een bus. De afdeling waar ik kwam te werken was ontzettend leuk, de opdracht uitdagend en heel goed passend bij mijn ervaring en persoonlijkheid. Heel erg leuk en fijn! Ik hoop snel weer via hen aan de slag te gaan voor een volgende opdracht.
Heleen Hoek, freelancer

Werken met Post&Kornet is mij zeer goed bevallen! De kracht van deze leuke dames is om precies het juiste poppetje met de juiste plek te matchen.
Daarnaast zijn ze erg professioneel en nemen ze ook nog eens de nodige zakelijke beslommeringen uit handen.
Shera Vet-Muller, freelancer

Sonja en Monique ken ik beiden al heel wat jaren. Al net zo lang word ik regelmatig door hen ingeschakeld voor freelance projecten. Hun mensenkennis en ervaring maken dat ze heel goed zijn in wat ze doen. Hun directheid, duidelijkheid en bereidheid om net even een stap extra te zetten maken dat het ook een plezier is om met ze te werken.
Christien Mulder

Ik ken Monique en Sonja al heel wat jaar. Zij zijn ervaren professionals en vinden grondig voorwerk voor een goeie match vanzelfsprekend. Zowel aan zijde opdrachtgever alswel aan de kandidatenkant. Zij kennen hun kandidaten persoonlijk en komen bovendien zelf uit het reclamevak waardoor zij goed kunnen inschatten welke kennis, kunde en kwaliteiten er nodig zijn voor een goede invulling van de vacature. Dat merk je duidelijk aan de opdrachten die zij je voorleggen. Moniqe en Sonja zijn doortastend en adequaat. Zij maken heldere afspraken, zijn daarbij integer en transparant, en begeleiden met zorg en aandacht. Vanaf de persoonlijke intake, tijdens het tot stand brengen van de opdracht tot en met de financiële afhandeling. En fijn: zij zijn hartelijk, warm en betrokken.
Nanette Kappers

Coaching kandidaten over Post & Kornet

 

Ik ken Sonja al jaren als professionele recruiter waar ik prettig mee kon werken. Toen ik zelf aan het oriënteren was op vervolgstappen en keuzestress had van de (on)mogelijkheden in mijn professionele leven ben ik met haar een kort en efficiënt coaching traject in gegaan. De werkwijze van Sonja is ook als coach heel prettig, gewapend met een dosis mensenkenns is ze doelgericht, open en soms confronterend. In lijn met de fijne manier van communiceren creëert ze een situatie van veiligheid die is gericht op jouw persoonlijke talent en ontwikkeling.
Esther, Operations Director

Vanuit mijn vorige werkgever werkte ik vaker met Monique en Sonja. Het zijn twee bijzonder warme personen en het is erg prettig om met ze samen te werken. Het coachingstraject heb ik gevolgd bij Sonja. Het was fijn om met haar te praten en ze liet me op een hele andere manier naar dingen kijken dan ik zelf deed. Eerder wist ik diep van binnen heus wel wat ik leuk vond, maar toch ging ik twijfelen. Na het coachingstraject wist ik precies wat ik wilde en kon het ook beter verwoorden. Naast dat de sessies nuttig waren, was het ook nog eens heel gezellig! Zeker een aanrader.
Juliette Hammana, People & Culture Counselor TBWANEBOKO

Ik ben via een vriendin terechtgekomen bij Post & Kornet en zij hebben alle verwachtingen waargemaakt. Sonja heeft het vermogen om echt te luisteren en te kijken welke route de beste optie is voor iedere persoonlijke coaching. Na jaren lang voor de televisiebranche gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere branche. Door fijne gesprekken en het spelen van diverse spellen werd mijn vermoeden bevestigd dat de evenementenbranche mijn nieuwe stap zou worden. Deze bevinding gaf mij het vertrouwen om dit pad te gaan belopen. Vrij recent na de coaching ben ik aangekomen binnen de evenementenafdeling van de Nationale Postcode Loterij. Ik raad iedereen deze coaching aan, het is een investering voor het leven!
Nicolaas van Lierop, projectleider evenementen Nationale Postcode Loterij

Coaching zoals het hoort. Sonja is een warm en bijzonder mens. Ze geeft je een veilige plek die je de mogelijkheid biedt om je hele verhaal van begin tot eind in kaart te brengen. Met haar scherpe blik en de juiste tools zorgt ze dat je tot zelf inzichten komt waarmee je je leven verrijkt en sturing geeft aan de vele keuzes.
Marguerite

Op het moment dat ik de coachingstraject aanging, kende mijn leven een aantal tegenslagen. Zelf had ik vele ambities en de wereld lag aan mijn voeten, maar door die tegenslagen ben ik dat uit het oog verloren. Door de gesprekken met Sonja heb ik weer inzicht gekregen wat ik precies weer wilde gaan doen. Het is fijn om met een persoon te praten die je niet uit relationele sferen kent en zo op gelijke voet begint. Want voorheen won ik advies in bij familie en vrienden, maar die hebben vaak hun eigen mening te verkondigen en geven goedbedoelde adviezen waar je niet op zit te wachten. Uiteindelijk weet je alleen wat jezelf wil en daarin hield Sonja mij een spiegel voor. Dit klinkt misschien voor de hand liggend of cliché, maar het lucht op als je tegen iemand kan vertellen zonder blikken en blozen wat je wilt en hoe je je voelt.
Ik heb hierdoor de gesprekken als heel fijn ervaren en het heeft mij zeker verder op weg geholpen.
anoniem

Post & Kornet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close