& Coaching

Zowel Monique Post als Sonja Kornet hebben zich naast werving &selectie ontwikkeld als coaches. Werkgevers en kandidaten kunnen bij ons terecht met vraagstukken op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Deze verdieping van het vak is voortgekomen uit een enorme gedrevenheid om kandidaten nog meer voldoening uit hun professionele leven te laten halen.

Loopbaan & Ontwikkeling
Het kan zijn dat je minder gemotiveerd raakt in je werk en dat je op zoek bent naar nieuwe uitdagingen. Of dat je eigenlijk prima zit maar je afvraagt of dit nu alles is. Wat zou je nog meer kunnen? Wat zijn je opties en mogelijkheden? Benut je wel al je kwaliteiten? Wat nou als je weer helemaal opnieuw zou beginnen, zou je dan doen wat je nu doet? Dat zijn voorbeelden van vraagstukken waar we je goed bij kunnen helpen. Weer door onze sterke combinatie van persoonlijke betrokkenheid en praktische professionaliteit.

Met behulp van onze coaching krijg je inzicht in wat je kwaliteiten, drijfveren, vaardigheden, ontwikkelpunten en talenten zijn. Onbewuste gedachten en patronen worden bewust gemaakt. Je leert nieuwe kanten van jezelf kennen en zo krijg je een breder perspectief en heldere focus op je mogelijkheden. We willen er samen achter komen wat jou motiveert.
Vervolgens kunnen we je ook praktisch op weg helpen omdat we de markt kennen, en graag ons netwerk met je delen als daar behoefte aan is.

Werkwijze & Maatwerk
Om antwoord te krijgen op vragen over loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling nodigen we je eerst uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Ieder mens is uniek en coachtrajecten van Post&Kornet zijn altijd maatwerk. Afhankelijk van je coachvraag stellen we een plan voor van een vier- tot zestal gesprekken van 1,5 uur eens in de twee tot drie weken.
Voor mensen die geen behoefte hebben aan een aantal sessies maar gewoon eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden van een next step bieden we een eenmalige ‘klankbordsessie’ van 2 uur à €150. Hierin gebruiken we een aantal tools om in kaart te brengen waar je kwaliteiten, talenten en uitdagingen liggen. En helpen je helder te krijgen in welke richting jij je kunt ontwikkelen. Als we dat weten kunnen we een goed advies uitbrengen over mogelijke vervolgstappen in je carrière en op zoek gaan naar een functie en werkomgeving waarin je talenten en ambities optimaal tot hun recht komen.
Bel gerust voor meer informatie en ons interessante aanbod.

Post & Kornet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close