& Recruitment

Kandidaat
Post & Kornet zoekt proactief een vacature, bedrijf of bureau dat het beste bij jou past, tijdelijk of vast. 
We willen je leren kennen omdat jouw wensen leidend zijn. Wat zijn je ervaringen? Wat zijn je kwaliteiten? Waar krijg je energie van? En in welke richting wil je je ontwikkelen?
Als we dat weten kunnen we een goed advies uitbrengen over mogelijke vervolg stappen in je carrière en op zoek gaan naar een functie en werkomgeving waarin je talenten en ambities optimaal tot hun recht komen.

& Opdrachtgever
Post & Kornet zorgt voor duurzame matches. We hebben een efficiënte recruitment procedure om zo snel mogelijk de juiste man of vrouw op de juiste plek te krijgen voor zowel vaste functies als tijdelijke opdrachten, terwijl we ondertussen niet het grotere doel uit het oog verliezen: een kwalitatief goede match voor de lange termijn. We zoeken naar kandidaten met de vereiste vaardigheden en ervaring maar hij of zij moet ook binnen de cultuur passen van het bedrijf. De kandidaat moet de cultuur uitdragen en soms zelfs uitdagen. Het gaat niet alleen maar om een perfect passende plek waar iedereen zich comfortabel bij voelt, we zoeken naar de motiverende match waar energie bij vrijkomt.
Daarvoor komen we graag langs bij je bedrijf voor een persoonlijk gesprek en om gevoel te krijgen voor de cultuur en de wensen voor verandering en groei. Aan de hand van een profielschets gaan we aan de slag en zoeken we kandidaten die wat betreft persoonlijkheid, competenties en mentaliteit aan het profiel voldoen. Dit weten we omdat we elke kandidaat zelf hebben ontmoet en uitvoerig hebben gesproken. Soms komen we met een onverwacht voorstel maar dat kunnen we altijd persoonlijk motiveren.

Proactief & Actueel
Post & Kornet heeft een omvangrijk netwerk en een up-to-date bestand. We zijn gespecialiseerd in vaste en flexibele kandidaten voor accountfuncties en functies in strategie, traffic, operations en productie op elk ervaringsniveau, zowel on- als offline. Onze kandidaten hebben verschillende specialismen, denk aan marketing, branding, corporate communicatie, PR, marcom campagnes, online marketing, social media, websites, e-commerce, apps, business en service design thinking. Rollen die zij kunnen invullen zijn bijvoorbeeld Marketing Manager, Campagne Manager, Brand Manager, Marketing Strateeg, Business Designer, Programma Manager, Product Manager, Creative Marketeer, (Omni)channel Manager, Traffic Manager, Project Manager, AE, AM, AD, CSD. We spreken doorlopend kandidaten en volgen hun carrière. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen. We schromen niet om ook proactief een kandidaat bij onze opdrachtgevers aan te bieden op het moment dat we denken dat deze goed binnen de cultuur van een bureau of bedrijf past en een toevoeging kan betekenen.

Bellen & afspreken
Werving & selectie draait boven alles om mensen. Het draait om de juiste klik tussen kandidaat en opdrachtgever en tussen opdrachtgever en ons. Wij komen daarom met alle plezier langs voor een vrijblijvende kennismaking. Bel met Monique Post 06 43 02 04 10 of Sonja Kornet 06 55 36 54 99.

Inschrijven & Kennismaken
Kandidaten kunnen zich inschrijven door middel van dit online formulier. We nemen binnen twee werkdagen contact op. Belangrijk is om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Dat stelt ons in staat onze kandidaten en opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Post & Kornet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close